Retningslinjer for personvern


1 Generelt
Price.no ( "vi") er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv og tar dine personvernrettigheter på alvor. Disse retningslinjene for personvern (sammen med våre vilkår for bruk) fastsetter grunnlaget for personlige data vi mottar fra deg som vil bli behandlet av oss. Vennligst les følgende nøye for å forstå våre synspunkter og praksis vedrørende dine personlige data og hvordan vi vil behandle disse. Ved å bruke nettstedet samtykker du til bruk av dine personopplysninger i samsvar med disse retningslinjene. Hvis du ikke samtykker til slik bruk, bør du ikke bruke nettstedet eller noen av tjenestene som tilbys på nettstedet vårt.

2 Registrering av personlige data
Av statistiske årsaker ved besøk på nettstedet blir informasjon som type nettleser, IPadresse, trafikkdata, lokaliseringsdata og bevegelser på nettstedets sider registrert og midlertidig lagret. Annen informasjon vil være hva du oppgir ved eventuell henvendelse til oss via kontaktskjema på nettstedet, som navn, e-post, telefon og eventuelt annet. Alle personlige data du oppgir vil bli behandlet av nettstedets eier, Krange, org nr 985813981, 1459 Nesodden.

3 Anvendelse av data
Registrerte besøksdata vil bli anvendt til å analysere bruken av nettstedet for best mulig å kunne forbedre brukeropplevelsen og tjenestene, eventuelt oppdage og rette feil ved nettstedet. Dette er statistiske data som ikke identifiserer enkeltpersoner. Personlige data som er oppgitt av deg ved henvendelse til oss vil kun benyttes av oss for å besvare forespørselen. Alle data som blir registrert av oss vil kunne brukes ved mistanke om eventuell ulovlig bruk av nettstedet.

4 Tilgang til personlige data
Ingen andre vil få tilgang til personlige data som blir registrert av oss. Slike data vil ikke bli overdratt til tredjeparter, med mindre det er etter krav fra myndigheter i forbindelse med etterforskning av kriminalitet eller annen lovstridig adferd. Siden overføring over internett ikke kan være hundre prosent sikker, kan vi ikke fullt ut garantere sikkerheten for data som overføres via nettstedet. Overføring av personlige data over internett skjer på brukers egen risiko.

5 Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler er små mengder informasjon som gjennom brukerens browser blir lagret på datamaskinen. Dette er hjelpemidler for å kunne forbedre nettstedet og tjenestene, og for statistiske registreringer som antall besøkende på nettstedet. Det er mulig å endre innstillingene i brukernes browser (nettleser) slik at informasjonskapsler kan avvises. Å velge dette kan imidlertid medføre at tilgangen til deler av nettstedet kan begrenses.

6 Andre nettsteder
Dette nettstedet har linker til annonsører og andre nettsteder som har sine egne retningslinjer for personvern. Retningslinjene på disse nettstedene er utenfor vårt ansvar.

7 Publisering av egen informasjon
Publisering av personlige data på nettstedets sider vil være tilgjengelig for allmennheten og kan registreres av søkemotorer. Du er selv ansvarlig for personlig informasjon du publiserer.

8 Endringer i retningslinjene
Eventuelle endringer retningslinjene vil bli lagt ut på denne siden.

Oppdatert 20. oktober 2016

  ©    Price.no